Zámbory Krisztina

RÓLAM


Zámbory Krisztina vagyok, két kisfiú édesanyja, biológia tanár és dúla. Pár évvel ezelőtt rájöttem, hogy csak olyan munkát tudok végezni, amit szívvel-lélekkel lehet. Ezért vagyok tanár, mert imádok tanítani és imádom a biológiát. Aztán megszülettek a kisfiaim, és megváltozott az élet. Persze a biológiát és a tanítást még mindig nagyon szeretem, de érzem, hogy az anyává válás mennyire átformált, hogy a tanításhoz is másképp állok, mióta anyuka vagyok. A saját bőrömön megtapasztalva döbbentem rá, milyen maghatározó élmény a várandósság, a szülés és természetesen az, ami utána jön. Befészkelte magát a szívembe a gondolat, hogy más anyákat, lányokat, asszonyokat is szeretnék elkísérni ezen az úton.

Ennek érdekében elvégeztem Békés Emőkénél a Békés Dúlatréninget, és az azt követő másfél éves Dúlaműhelyet, valamint Baranyi Ágnes thai kismama masszázs képzését, a Thai Masszőrök Magyarországi Egyesületénél.

Keress bátran, ha kérdéseid vannak a várandóssággal, a szüléssel, vagy a szülőséggel kapcsolatban, esetleg ha úgy érzed, hogy elvesztél az információk erdejében.

Szívesen segítek Neked abban is, hogy felkészülj a kisbabád otthoni gondozására.

Hívj nyugodtan, ha jól esne egy relaxáló masszázs, vagy egyszerűen csak meghallgatásra, értő fülekre vágysz.

Szeretettel várlak!